torstai 20. syyskuuta 2012

Valmistujaiskakku

Tämän kakun tein valmistujaisjuhliin. Kakun toteuttamiseen sain vapaat kädet.

  
Pohja:
Tumma sokerikakkupohja; ohje tässä

Kostutus:
 1 ¼ dl vaniljamaitoa (maitoa + 1 tl vaniljasokeria)

Täyte:
Mansikka-mascarpone-Pätkistäyte; ohje tässä

Kuorrutus ja koristeet:
Sokerikreemi
500 g marsipaania
helmiäissuihketta
marsipaanililjoja ja- lehtiä + vaaleanpunaisia sokerihelmiä

1) Valmista pohja linkistä löytyvän ohjeen mukaisesti. Leikkaa kakkupohja kolmeen osaan.

2) Valmista täyte linkistä löytyvän ohjeen mukaan. Kostuta pohjat vaniljamaidolla ja lisää täytteet.

3) Valmista sokerikreemi ja kuorruta marsipaanilla. Suihkuttele helmiäissuihketta kakun päälle. Koristele marsipaanililjoilla ja- lehdillä sekä sokerihelmillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilahduttavat aina suuresti, joten jätä käynnistäsi merkki!