maanantai 20. tammikuuta 2014

Hello Kitty-kakku

Tämän Hello Kitty -kakun tein 
tyttäreni 5 v-synttäreille.


Pohja:

Täyte:
Mansikkahilloa

Kostutus: 
Vaniljamaito

Kuorrutus ja yksityiskohdat:
500 g valkoista sokerimassaa
noin 50 g pastavärillä värjättyä sokerimassaa
n. 20 g mustaa marsipaania

1) Valmista kaksi kääretorttupohjaa linkistä löytyvän ohjeen mukaan.
Leikkaa kääretortuista 3 x Hello Kittyn muotoiset palat.

2) Valmista täyte linkistä löytyvän ohjeen mukaan.
Kostuta ensimmäinen kääretorttupala ja levitä sille kunnon kerros mansikkahilloa
ja puolet suklaatäytteestä. Aseta toinen kakkukerros, kostuta ja laita mansikkahilloa sekä loput suklaatäytteestä. Aseta kolmas kakkukerros ja kostuta. Laita jääkaappiin hyytymään.

3) Valmista kreemi linkistä löytyvän ohjeen mukaan.
Kauli valkoinen sokerimassa isoksi levyksi ja aseta kakun päälle.
Tasoita pinta ja reunat. Muotoile silmät, nenä ja rusetti pastaväreillä värjätyistä sokerimassoista ja aseta paikoilleen. Tee mustasta marsipaanista silmät sekä viikset.

Säilytä ilman kupua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilahduttavat aina suuresti, joten jätä käynnistäsi merkki!