Tämä täyte on ehdoton suosikkini! Se on päätynyt jo kymmeniin kakkuihin. Toimii aina :)
Mansikoiden sijasta voi käyttää myös
vadelmia -muista käyttää suomalaisia! Ulkomaiset vadelmat tulee
keittää, joten niitä ei onnistu käyttää kokonaisina.
Täyte riittää normaalikokoisessa kakussa kahteen väliin.
Mansikka-mascarpone-Pätkistäyte:
3 dl kuohukermaa
1 prk (á 250 g) mascarpone-juustoa
½ dl sokeria
1 pss (130 g) Pätkiksiä
1 prk (á 250 g) mascarpone-juustoa
½ dl sokeria
1 pss (130 g) Pätkiksiä
150-200 g mansikoita
1) Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon mascarpone-juusto ja sokeri.
2) Rouhi Pätkikset ja lisää täytteeseen.
Jatka vatkaamista, kunnes vaahto on riittävän jämäkkää. Levitä
kostutetun pohjan päälle.
3) Pilko mansikat ja ripottele täytteen päälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommentit ilahduttavat aina suuresti, joten jätä käynnistäsi merkki!