Tämän kakun vein tuparilahjaksi ystäväpariskunnalleni.
Tein ensimmäistä kertaa
ihmishahmo-koristeen, ja suht tyytyväinen siihen olen -toki on monta
asiaa minkä olisin voinut tehdä paremminkin.
Pohja:
Suklaakakkupohja, ohje täällä
Täyte:
Baileystäyte, ohje täällä
Kuorrutus:
Suklaakreemi, ohje täällä
Suklaakermapursotukset
Koristelu:
Suklaasydämiä
Pronssin väristä kimalletta
Sokerimassasta ja marsipaanista tehty teksti ja hahmokoriste
Suklaakermapursotukset:
2 dl vispikermaa tai vaahtoutuvaa kevytvispiä
100 g suklaata
100 g suklaata
1) Valmista kakkupohja sekä täyte linkeistä löytyvien ohjeiden mukaan.
2) Jaa kakkupohja kolmeen osaan, kostuta ja täytä kakku.
3) Valmista suklaakreemi linkistä löytyvän
ohjeen mukaan ja levitä kakun päälle. Vedä pinta koristeluraapalla.
Laita jääkaappiin jähmettymään siksi aikaa kun valmistat suklaakerman.
4) Valmista suklaakerma: Vaahdota kerma
jättäen se hieman normaalia pursotuskermaa löysemmäksi vaahdoksi. Sulata
suklaa mikrossa ja vatkaa se kermavaahdon joukkoon. Pursota samantien,
sillä suklaa jähmettää vaahdon nopeasti.
5) Koristele kakku.
Kermapursotukset.
Kakku koristeltu kimalteella ja suklaasydämillä.
Voi hitsi, upeita juttuja teet!!
VastaaPoistaKaunis kiitos! :)
Poista