maanantai 17. syyskuuta 2012

Pikku Kakkonen -kakku

Tämän Pikku Kakkonen -kakun tein tyttäreni 2-vuotis synttäreille.
Kakku kasattu kahdesta kääretorttupohjasta. 


Pikku Kakkonen -kakku:

Pohja:

2 kpl kääretorttupohjaa, ohje tässä

Täyte:

Suklaatäyte, ohje tässä
Vadelmia

Kuorrutus ja koristelu:

500 g marsipaania tai sokerimassaa
eri värisiä marsipaaneja Pikku Kakkonen -logon valmistamiseen
musta elintarvikekynä
(sokerimassasta tehtyjä kukkia)

1) Valmista kakkupohja linkistä löytyvän ohjeen mukaan. Anna pohjan jäähtyä.

2) Valmista kakkutäyte linkistä löytyvän ohjeen mukaan. Kostuta kääretorttupohja ja levitä täyte pohjan päälle. Lisää vadelmat.

3) Kääri kääretorttu rullalle. Anna seisoa jääkaapissa muutaman tunnin ajan.

4) Leikkaa kääretortturullasta osioita niin, että saat muodostettua niistä numeron 2. Kauli marsipaani/sokerimassa isoksi levyksi. Siirrä se muotoillun kakun päälle (voit käyttää halutessasi esim. kermavaahtoa tai kreemiä alla), painele kakun pintaa vasten ja leikkaa reunat.

5) Valmista erivärisistä marsipaaneista kuviot kakun päälle, viimeistele yksityiskohtia mustalla elintarvikekynällä. Koristele halutessasi vielä kakun reunoja sokerimassakukilla.

2 kommenttia:

  1. Voi kun on veikeä kakku, etenkin nuo koristeet ovat ihanat :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Hieman meinas olla haastava toteuttaa, mut jonkinlainenhan siitä tuli! :D

      Poista

Kommentit ilahduttavat aina suuresti, joten jätä käynnistäsi merkki!