Tämän kakun valmistin mieheni siskon valmistujaisiin.
Valmistujaiskakku:
Pohja:
Tumma sokerikakkupohja, ohje tässä
Täyte:
Mansikka-mascarpone-Pätkistäyte, ohje tässä
Kuorrutus ja koristelu:
6 dl kuohukermaa
vaaleanpunaista pastaväriä
sokerimassasta tehtyjä kukkia, muratin lehtiä ja perhonen
nomparelleja
1) Valmista kakkupohja linkistä löytyvän ohjeen mukaan. Anna jäähtyä.
2) Valmista täyte linkistä löytyvän ohjeen mukaan. Jaa kakkupohja kolmeen osaan. Levitä täyte kostutettujen kerrosten päälle.
3) Vatkaa kerma vaahdoksi. Jätä noin viidesosa kermasta sivuun ja levitä se kakun päälle ja reunoille.
Värjää loput kermavaahdosta vaaleanpunaisella pastavärillä. Pursota kakun keskelle pieni "sykkyrä". Pursota loput kakun reunoilla, käytä esim. tähtityllaa.
4) Koristele kakku sokerimassakoristeilla ja sirottele kakun reunoille nomparelleja.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommentit ilahduttavat aina suuresti, joten jätä käynnistäsi merkki!