Näillä suklaaperhosilla saat näyttäviä
koristeita kakun päälle.
Perhoset ovat todella hauraita, joten siirrä ne
kakun päälle juuri ennen tarjoilua!
Kestävyyttä lisää hieman myös se,
että siirrät ne pakkaseen hetkeksi ennen kakun päälle siirtämistä.
Tummasta suklaasta saa kestävimmät perhoset (erityisesti Brunberin
tummasta suklaasta).
Suklaaperhonen
Valko-, maito- tai tummaa suklaata
leivinpaperia
nomparelleja, glitteriä, kimalletta tms.
1) Piirrä leivinpaperille perhosen kuva.
Tee paperiin taitos keskelle. Käännä leivinpaperipala toisinpäin, jotta
puhdas puoli tulee ylöspäin.
2) Ota pieni vuoka tms. ja aseta sen
päälle pahvinpala tai pieni kovakantinen kirja. Laita leivinpaperiarkki
kirjan päälle. Laita suklaat pussiin ja sulata vesihauteessa. Leikkaa
pieni pussinsuu ja pursottele suklaata kuvan päälle. Tee tarpeeksi
paksua pursotusta, sillä valmis perhonen särkyy hyvin helposti! Asettele
halutessasi päälle nomparelleja, glitteriä tms. Ole maltillinen
koristelujen kanssa, joten perhosesta ei tule liian raskas, jolloin se
särkyy entistä helpommin.
3) Laita jääkaappiin jähmettymään. Irroita varovaisesti leivinpaperista, ja aseta kakun päälle juuri ennen tarjoilua!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommentit ilahduttavat aina suuresti, joten jätä käynnistäsi merkki!