torstai 20. syyskuuta 2012

Valkosuklaa-mansikkamuffinssit


Valkosuklaa-mansikkamuffinssit (noin 20 kpl):
 
2 kananmunaa
2 dl sokeria
100 g juoksevaa margariinia
3½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
2 dl kermaa/maitoa
200 g valkosuklaata (itse käytän Lidlin valkosuklaata, jossa mansikkarouheita)

1) Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää margariini. Kääntele varovasti sekaisin isolla lusikalla.

2) Yhdistä kuivat aineet. Sihtaa taikinaan yhdessä kerman/maidon kanssa ja kääntele varovasti sekaisin.

3) Rouhi suklaa, lisää taikinaan ja sekoita varovaisesti. Jaa taikina tasaisesti muffinssivuokiin.

4) Paista 200 asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia. Anna jäähtyä.
 
Mansikkakerma:
2 ½ dl vaahtoutuvaa kevytvispiä (Flora Vispi)
3 rkl mansikkatomusokeria
pinkkiä pastaväriä
1 rkl vaniljakreemijauhetta

1) Lisää vispin joukkoon mansikkatomusokeri. Värjää kerma halutessasi vaaleanpunaiseksi pastavärillä.

2) Vaahdota vispi, sihtaa vaahdotuksen aikana joukkoon vaniljakreemijauhe.

3) Pursota jäähtyneiden muffinssien päälle esim. tähtityllalla.

Koristelu:
Sydänrakeita
Pieniä hopeisia helmiä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilahduttavat aina suuresti, joten jätä käynnistäsi merkki!