Vadelma-tuplasuklaatäytekakku:
Pohja:
1 kaakaokääretorttupohja; ohje tässä
Kostutus:
1 ¼ dl vaniljamaitoa (maitoa + 1 tl vaniljasokeria)
Täytteet:
2 ½ dl Flora Vispiä
75 g tummaa suklaata
75 g valkoista suklaata
200 g (jäisiä) vadelmia
Kuorrutus ja koristelu:
sokerikreemi
noin 500 g punaista marsipaania
marsipaanineilikat ja terälehtiä
1) Valmista
kääretorttupohja linkistä löytyvän ohjeen mukaisesti. Anna pohjan
jäähtyä. Leikkaa paperista sydämen muotoinen “kaava”. Mitoita kaava
siten, että saat leikattua mahdollisimman isot ja ehjät kaksi sydäntä.
Kolmannen sydänpohjan voit koota rippeistä.
2) Aseta ensimmäinen pohjalevy tarjoilulautaselle ja kostuta se vaniljamaidolla.
3) Vatkaa Flora Vispi
vaahdoksi ja jaa kahteen osaan. Sulata ensin valkosuklaa mikrossa ja
sekoita toiseen vaahtopuolikkaaseen. Levitä seos pohjalevyn päälle.
4) Painele täytteeseen
puolet vadelmista. Vadelmien on hyvä olla jäisiä, jälki on siistimpää.
Nosta päälle toinen kääretorttusydän ja kostuta. Sulata sitten tumma
suklaa ja sekoita se lopun vaahdon joukkoon. Levitä pohjan päälle ja
painele joukkoon vadelmat.
5) Viimeistele
täyttäminen nostamalla päälle kolmas pohjalevy ja kostuta jälleen.
Tasoita reunat lastalla. Valmista sokerikreemi ja peitä kakku
kreemillä. Kuorruta marsipaanilla ja koristele kakku.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommentit ilahduttavat aina suuresti, joten jätä käynnistäsi merkki!