Suklaakreemi
käy eristeeksi marsipaanilla ja sokerimassalla kuorrutettuihin
kakkuihin, sekä kakun pinnan pursotuksiin. Jos käytät valkosuklaata,
voit värjätä sen halutessasi elintarvikevärillä.
Suklaakreemi:
250 g valkosuklaata, maitosuklaata tai tummaa suklaata
100 g voita tai margariinia
½ prk mascarpone-juustoa
2 rkl tomusokeria
100 g voita tai margariinia
½ prk mascarpone-juustoa
2 rkl tomusokeria
1) Sulata suklaa. Sekoita voi ja mascarpone tasaiseksi massaksi sähkövatkaimella.
2) Lisää voiseokseen suklaa ja tomusokeri koko ajan vatkaten. Jatka vatkaamista kunnes massa on kuohkeaa.
Voit valmistaa kreemin etukäteen
jääkaappiin. Huomioi kuitenkin, että kylmässä kreemi kovettuu. Voit
käyttää sitä lyhyesti mikrossa saadaksesi siitä helpommin
levitettävän/pursotettavan.
Voisko ton mascarponejuuston korvata jollakin muulla ??
VastaaPoistaAnteeksi kun vastaaminen on jäänyt! Kuten allaolevassa kommentissakin kerrotaan, mascarponen voi korvata esim. rahkalla. Itse olen kokeillut myös maustamatonta tuorejuustoa, toimii ihan hyvin silläkin :)
Poistaitse olen korvannut mascarponejuuston flora vispautuvalla vaniljakastikkeella ja rahkalla.
VastaaPoistaKiitos kommentistasi! :) Itse olen kans joskus korvannut rahkalla, vaniljakastike on uus tuttavuus tämän reseptin kohdalla. Täytynee testata sitäkin joskus!
Poistaitekkö olet ohjeen funtsinut vai kentien kopioinut joltain?
VastaaPoistaOsa resepteistä olen löytänyt jostain muualta ja osan olen itse kehitellyt.
PoistaMikä rahka? Käykö rasvaton jogurtti?
VastaaPoistaIhan tavallinen, maustamaton rahka. Jogurttia en ole kokeillut, luulen että se on liian kosteaa.
Poista