Tässä ihana vaihtoehto perinteisemmälle kinkkuvoileipäkakulle.
Tämän maukkaan voileipäkakun salaisuutena on täytteessä käytetyt yrtit sekä kuorrutteeseen tulevat mausteet. Todella maukasta, suosittelen!
Tämän maukkaan voileipäkakun salaisuutena on täytteessä käytetyt yrtit sekä kuorrutteeseen tulevat mausteet. Todella maukasta, suosittelen!
Yrttinen kinkkuvoileipäkakku:
12 viipaletta moniviljapaahtoleipää
Kostutus:
2 dl kasvislientä
Täyte:
50 g majoneesia
200 g kinkkua
200 g tomaatti-basilika-tuorejuustoa
1 dl persiljasilppua
½ dl rucolaa
1 punainen paprika pieninä kuutioina
Kuorrutus:
200 g ruohosipulituorejuustoa
½ dl kermaviiliä
1 tl kurkumaa
1 tl currya
Koristelu:
parmankinkkua
pieniä coctailkurkkuja
tähti -ja sydänmuotilla otettuja kurkun palasia
persiljaa
herneenversoja
1) Leikkaa reunat pois leivistä. Levitä pöydälle reilusti tuorekelmua ja laita sen päälle leivinpaperia.
2) Aseta leivinpaperin päälle neljä paahtoleipää rikkakkain, kostuta.
3) Sekoita tuorejuusto ja majoneesi. Kuutioi kinkku ja lisää seokseen. Levitä puolet seoksesta leiville.
Lisää puolet persilja –ja rucolasilpusta sekä paprikakuutioista leipien päälle.
4) Aseta toiset neljä paahtoleipää täytteen päälle ja kostuta.
Lisää loput täytteestä, persilja –ja rucolasilpusta sekä paprikakuutioista leipien päälle.
5) Aseta viimeiseksi loput neljä paahtoleipää täytteen päälle ja kostuta. Kääri alla olevaan leivinpaperiin ja kelmuun.
Anna tekeytyä seuraavaan päivään. Pakettia voi kääntää pari kertaa jääkaapisssa, jotta kosteus menee koko kakun läpi.
6) Poista seuraavana päivänä kelmu ja leivinpaperi kakun ympäriltä ja tasoita reunat.
Valmista kuorrute. Notkista tuorejuusto kermaviilillä ja lisää mausteet.
7) Levitä kuorrute tasaisesti kakun päälle ja reunoille.
Koristele parmankinkkusiivuilla, coctailkurkuilla, kurkun palasilla, persiljalla ja herneenversoilla.
12 viipaletta moniviljapaahtoleipää
Kostutus:
2 dl kasvislientä
Täyte:
50 g majoneesia
200 g kinkkua
200 g tomaatti-basilika-tuorejuustoa
1 dl persiljasilppua
½ dl rucolaa
1 punainen paprika pieninä kuutioina
Kuorrutus:
200 g ruohosipulituorejuustoa
½ dl kermaviiliä
1 tl kurkumaa
1 tl currya
Koristelu:
parmankinkkua
pieniä coctailkurkkuja
tähti -ja sydänmuotilla otettuja kurkun palasia
persiljaa
herneenversoja
1) Leikkaa reunat pois leivistä. Levitä pöydälle reilusti tuorekelmua ja laita sen päälle leivinpaperia.
2) Aseta leivinpaperin päälle neljä paahtoleipää rikkakkain, kostuta.
3) Sekoita tuorejuusto ja majoneesi. Kuutioi kinkku ja lisää seokseen. Levitä puolet seoksesta leiville.
Lisää puolet persilja –ja rucolasilpusta sekä paprikakuutioista leipien päälle.
4) Aseta toiset neljä paahtoleipää täytteen päälle ja kostuta.
Lisää loput täytteestä, persilja –ja rucolasilpusta sekä paprikakuutioista leipien päälle.
5) Aseta viimeiseksi loput neljä paahtoleipää täytteen päälle ja kostuta. Kääri alla olevaan leivinpaperiin ja kelmuun.
Anna tekeytyä seuraavaan päivään. Pakettia voi kääntää pari kertaa jääkaapisssa, jotta kosteus menee koko kakun läpi.
6) Poista seuraavana päivänä kelmu ja leivinpaperi kakun ympäriltä ja tasoita reunat.
Valmista kuorrute. Notkista tuorejuusto kermaviilillä ja lisää mausteet.
7) Levitä kuorrute tasaisesti kakun päälle ja reunoille.
Koristele parmankinkkusiivuilla, coctailkurkuilla, kurkun palasilla, persiljalla ja herneenversoilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommentit ilahduttavat aina suuresti, joten jätä käynnistäsi merkki!