Tämän kakun kohdalla kokeilin ensimmäistä kertaa upotustekniikkaa.
Yllättävän helppoa, kannattaa kokeilla!
Pohja:
Sokerikakkupohja, ohje tässä
Täyte:
Mansikka-mascarpone-Pätkis, ohje tässä
Kuorrutus ja koristeet:
voikreemi
noin 600 g vaaleanpunaista marsipaania
noin 50 g valkoista marsipaania
helmiäissuihketta
marsipaanista tehtyjä liljoja
satiininauha
1) Valmista pohja ja täyte linkistä löytyvien ohjeiden mukaan. Kokoa kakku.
2) Päällystä kakku voikreemillä. Kauli marsipaani leivinalustalla, jätä hieman normaalia paksummaksi.
3) Tee valkoisesta
marsipaanista pitkiä nauhoja esim. lääkeruiskulla, siirrä kaulitun
marsipaanilevyn päälle muodostaen kiehkuroita. Painele kiehkurat
kevyesti sormilla marsipaanilevyyn kiinni. Kauli vielä kevyesti, niin
että kiehkurat uppoavat kunnolla marsipaanilevyyn. Siirrä
marsipaanilevy varovaisesti kakun päälle.
4) Suihkuta helmiäissuihketta kakun päälle. Asettele kukat kakun päälle. Kiedo satiininauha kakun ympärille.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommentit ilahduttavat aina suuresti, joten jätä käynnistäsi merkki!