maanantai 17. syyskuuta 2012

Trooppiset muffinssit sokerikreemipursotuksella


Trooppiset muffinssit (12 kpl):

100 g voita tai margariinia
2 munaa
1 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
1 tl kardemummaa
½ dl vehnäleseitä
1 dl kookoshiutaleita
2 ½ dl vehnäjauhoja
1 dl ananasmehua tai muuta eksoottista hedelmämehua


1) Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää sulatettu jäähtynyt rasva. Kääntele varovasti sekaisin isolla lusikalla.
2) Yhdistä kuivat aineet. Sihtaa jauhot taikinaan yhdessä mehun kanssa ja kääntele varovasti sekaisin.
3) Jaa taikina tasaisesti muffinssivuokiin. Paista 200 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
4) Muffinssien jäähdyttyä tee pursotus sokerikreemillä ja koristele esim. marsipaanikukilla tai nompareilla. Kuvassa pursotus tehty ruohotyllalla. Koristeet marsipaania.
 
Sokerikreemi:
250 g tomusokeria
125 g suolatonta voita
½ rkl maitoa
vihreää pasta/elintarvikeväriä

1) Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja tomusokeri.
2) Lisää maito ja sekoita. Värjää kreemi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilahduttavat aina suuresti, joten jätä käynnistäsi merkki!