Resepti Sunnuntai munkkipaistorasva-paketin kyljestä.
Pikamunkit (12-15 kpl):
3,5 dl Sunnuntai erikoisvehnäjauhoja
0,5 dl sokeria
1,5 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
1,5 dl maitoa
1 muna
3 rkl Sunnuntai juokseva rypsiöljyvalmistetta
Uppopaistamiseen:
1 pkt Sunnuntai munkkipaistorasvaa
Pinnalle:
Sokeria
1) Laita munkkipaistorasva kuumenemaan paksupohjaiseen kattilaan. Valmista taikina.
2) Mittaa kuivat aineet kulhoon. Lisää maito, muna ja Sunnuntai juokseva.
3) Kokeile rasvan kuumuutta taikinapalalla. Jos taikina ruskistuu noin minuutissa, se on sopivan kuumaa.
Nosta kahdella lusikalla taikinanokareita rasvaan. Paista munkit kauniin ruskeiksi molemmin puolin.
Nosta kypsät munkit talouspaperilla peitetylle lautaselle hetkeksi. Kierittele sokerissa.
3,5 dl Sunnuntai erikoisvehnäjauhoja
0,5 dl sokeria
1,5 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
1,5 dl maitoa
1 muna
3 rkl Sunnuntai juokseva rypsiöljyvalmistetta
Uppopaistamiseen:
1 pkt Sunnuntai munkkipaistorasvaa
Pinnalle:
Sokeria
1) Laita munkkipaistorasva kuumenemaan paksupohjaiseen kattilaan. Valmista taikina.
2) Mittaa kuivat aineet kulhoon. Lisää maito, muna ja Sunnuntai juokseva.
3) Kokeile rasvan kuumuutta taikinapalalla. Jos taikina ruskistuu noin minuutissa, se on sopivan kuumaa.
Nosta kahdella lusikalla taikinanokareita rasvaan. Paista munkit kauniin ruskeiksi molemmin puolin.
Nosta kypsät munkit talouspaperilla peitetylle lautaselle hetkeksi. Kierittele sokerissa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommentit ilahduttavat aina suuresti, joten jätä käynnistäsi merkki!