torstai 20. syyskuuta 2012

Turkinpippurimuffinssit

Nämä muffinssit sopivat salmiakin ystäville!
Voit koristella jäähtyneet muffinssit esim. kaupan valmiilla lakritsakastikkeella tai lakritsikermalla. Omasta mielestäni muffinssit oli parempia ilman kuoruttamista (olivat liian makeita kastikkeen kera).


Turkinpippurimuffinssit:
 
4dl vehnäjauhoja
2dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
2 tl vanilijasokeria
2dl maitoa
2 kananmunaa
100 g voita sulatettuna
1pss turkinpippureita rouheena

1) Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää sulatettu jäähtynyt rasva. Kääntele varovasti sekaisin isolla lusikalla.

2) Yhdistä jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe. Sihtaa jauhot taikinaan yhdessä maidon kanssa ja kääntele varovasti sekaisin. Lisää turkinpippurirouhe ja sekoita varovaisesti.

3) Paista 200 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilahduttavat aina suuresti, joten jätä käynnistäsi merkki!