Valkosuklaamuffinssit (noin 20 kpl):
2 kananmunaa
2 dl sokeria
100 g juoksevaa margariinia
3½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
2 dl kermaa/maitoa
200 g valkosuklaata rouhittuna
Kuorrutus ja koristelu:
2 ½ dl Flora vispiä
2 tl vaniljasokeria
2 dl Lemon curd -tahnaa
(keltaista elintarvikeväriä)
2 tl vaniljasokeria
2 dl Lemon curd -tahnaa
(keltaista elintarvikeväriä)
vihreää koristesokeria
turkoosin sävyistä kimalletta
valkosuklaasydämiä
1) Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää margariini. Kääntele varovasti sekaisin isolla lusikalla.
2) Yhdistä kuivat aineet. Sihtaa taikinaan yhdessä kerman/maidon kanssa ja kääntele varovasti sekaisin.
3) Rouhi suklaa, lisää taikinaan ja sekoita varovaisesti. Jaa taikina tasaisesti muffinssivuokiin.
4) Paista 200 asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia. Anna jäähtyä.
5) Valmista kuorrutus. Vatkaa Flora
vispi kovaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon vaniljasokeri ja Lemon curd.
Värjää halutessasi keltaiseksi elintarvikevärillä.
6) Koristele koristesokerilla, kimalteella ja valkosuklaasydämillä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommentit ilahduttavat aina suuresti, joten jätä käynnistäsi merkki!