keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Wiener Nougat -muffinssit

 
Wiener Nougat -muffinssit (noin 20 kpl):
 
2 kananmunaa
2 dl sokeria
100 g juoksevaa margariinia
3½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
2 dl kermaa/maitoa
1 pss (150 g) Wiener Nougat crushia
 
Koristelu:
1,5-2 dl vispikermaa
100 g tummaa suklaata
nomparelleja ja kimalletta
 
1) Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää margariini. Kääntele varovasti sekaisin isolla lusikalla.
 
2) Yhdistä kuivat aineet. Sihtaa taikinaan yhdessä kerman/maidon kanssa ja kääntele varovasti sekaisin.
 
3) Lisää Wienet Nougat crush taikinaan ja sekoita varovaisesti. Jaa taikina tasaisesti muffinssivuokiin.
 
4) Paista 200 asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia. Anna jäähtyä.
 
5) Vaahdota kerma jättäen se hieman normaalia pursotuskermaa löysemmäksi vaahdoksi. Sulata suklaa mikrossa ja vatkaa se kermavaahdon joukkoon. Pursota samantien, sillä suklaa jähmettää vaahdon nopeasti. Lisää nomparelleja ja kimalletta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilahduttavat aina suuresti, joten jätä käynnistäsi merkki!