Jos olet suuri suklaan ystävä, et voi olla pitämättä tästä kakusta!
Tässä kakussa ei nimittäin suklaassa säästellä ;)
Supersuklainen kakku:
Pohja:
Suklaakakkupohja, ohje täällä
Kostutus:
Vaniljamaito
Täyte:
Suklaatäyte, ohje täällä
(linkissä Baileystäytteen ohje, muutoin sama mutta jätä Baileys pois)
Kuorrute:
Suklaakreemi, ohje täällä
(suklaana käytin Fazerin punaista)
Pursotukset (katso alta):
Suklaakermapursotukset
(suklaana käytin Fazerin sinistä)
Suklaakakkupohja, ohje täällä
Kostutus:
Vaniljamaito
Täyte:
Suklaatäyte, ohje täällä
(linkissä Baileystäytteen ohje, muutoin sama mutta jätä Baileys pois)
Kuorrute:
Suklaakreemi, ohje täällä
(suklaana käytin Fazerin punaista)
Pursotukset (katso alta):
Suklaakermapursotukset
(suklaana käytin Fazerin sinistä)
Koristelu:
Sokerimassasta tehtyjä kukkia
Pronssin väristä kimalletta
Kultaisia, pehmeitä sokerihelmiä
Suklaakermapursotukset:
2 dl vispikermaa tai vaahtoutuvaa kevytvispiä
100 g suklaata
100 g suklaata
Vaahdota kerma jättäen se hieman normaalia pursotuskermaa löysemmäksi
vaahdoksi. Sulata suklaa mikrossa ja vatkaa se kermavaahdon joukkoon. Pursota
samantien, sillä suklaa jähmettää vaahdon nopeasti.
1) Valmista kakkupohja linkistä löytyvän ohjeen mukaan.
2) Valmista täyte linkistä löytyvän ohjeen mukaan (suklaana käytin
Fazerin punaista). Jaa kakkupohja kolmeen osaan. Kostuta jokainen
kakkupohja ja lisää täytteet.
3) Valmista suklaakreemi ja levitä kakun reunoille sekä kakun päälle. Sivele pinta koristeluraapalla.
4) Valmista suklaakermapursotukset linkistä löytyvän ohjeen mukaan ja pursota kerma kakun sivuille.
5) Koristele kukilla, kimalteella ja sokerihelmillä.
On kyllä tosi kauniita kakkuja.. :) kateeksi käy.. ;)
VastaaPoistaVoi kiitos! <3
Poista