torstai 20. syyskuuta 2012

Supersuklainen kakku

Jos olet suuri suklaan ystävä, et voi olla pitämättä tästä kakusta!
Tässä kakussa ei nimittäin suklaassa säästellä ;)
Supersuklainen kakku:

Pohja:
Suklaakakkupohja, ohje täällä

Kostutus:
Vaniljamaito

Täyte:
Suklaatäyte, ohje täällä
(linkissä Baileystäytteen ohje, muutoin sama mutta jätä Baileys pois)

Kuorrute:
Suklaakreemi, ohje täällä
(suklaana käytin Fazerin punaista)

Pursotukset (katso alta):
Suklaakermapursotukset
(suklaana käytin Fazerin sinistä)

Koristelu:
Sokerimassasta tehtyjä kukkia
Pronssin väristä kimalletta
Kultaisia, pehmeitä sokerihelmiä

Suklaakermapursotukset:
2 dl vispikermaa tai vaahtoutuvaa kevytvispiä
100 g suklaata
Vaahdota kerma jättäen se hieman normaalia pursotuskermaa löysemmäksi vaahdoksi. Sulata suklaa mikrossa ja vatkaa se kermavaahdon joukkoon. Pursota samantien, sillä suklaa jähmettää vaahdon nopeasti.

1) Valmista kakkupohja linkistä löytyvän ohjeen mukaan.
 
2) Valmista täyte linkistä löytyvän ohjeen mukaan (suklaana käytin Fazerin punaista). Jaa kakkupohja kolmeen osaan. Kostuta jokainen kakkupohja ja lisää täytteet.
 
3) Valmista suklaakreemi ja levitä kakun reunoille sekä kakun päälle. Sivele pinta koristeluraapalla.
 
4) Valmista suklaakermapursotukset linkistä löytyvän ohjeen mukaan ja pursota kerma kakun sivuille.
 
5) Koristele kukilla, kimalteella ja sokerihelmillä.

2 kommenttia:

Kommentit ilahduttavat aina suuresti, joten jätä käynnistäsi merkki!