maanantai 17. syyskuuta 2012

Voikreemi

Kreemiä kannattaa käyttää marsipaani- ym. kuorrutteen alla, mikäli teet koristelun edellisenä päivänä. 
Näin kuorutteen pinta ei pääse vettymään.

Voikreemi:

 130 g voita
1 tl vaniljasokeria
4 dl tomusokeria
1 rkl vettä
 
1) Pehmitä voi sähkövatkaimella. Lisää sekaan vaniljasokeri ja vatkaa sekaisin.
2) Lisää tomusokeria useassa erässä voin sekaan.
3) Lisää lopuksi vesi sekaan. Sekoita sähkövatkaimella tasaiseksi.
 
 
Kreemiä kannattaa käyttää mikroaaltouunissa täydellä teholla noin 10 sekunttia, jotta se on helpompi levittää kakun päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilahduttavat aina suuresti, joten jätä käynnistäsi merkki!