tiistai 21. tammikuuta 2014

Suklaakakku

Pohja:

Täyte:

Kostutus:
Vaniljamaito

Pursotukset:
Suklaakerma

Koristeet:
Sokerimassakukkia ja perhonen
Sokerihelmiä
Pronssin väristä kimallejauhetta

1) Valmista pohja linkistä löytyvän ohjeen mukaan. 
Anna jäähtyä ja jaa kolmeen osaan.

2) Valmista täyte linkistä löytyvän ohjeen mukaan.
Kostuta alin kakkupohja ja levitä puolet täytteestä.
Toista toisen kakkupohjan kanssa. Muista kostuttaa viimeinen kakkupohja.

3)Valmista suklaakerma:
6 dl vispikermaa tai vaahtoutuvaa kevytvispiä
300 g suklaata
Vaahdota kerma jättäen se hieman normaalia pursotuskermaa löysemmäksi vaahdoksi. Sulata suklaa mikrossa ja vatkaa se kermavaahdon joukkoon. Pursota samantien, sillä suklaa jähmettää vaahdon nopeasti.
 
Levitä ensin kerros suklaakermaa kakun reunoille ja päälle.
Tee pursoitukset.

4) Koristele ja nauti!

6 kommenttia:

  1. Ps. Muitakin aivan iiiihastuttavia kakkuja sinulla täällä!!♥
    Kuule, kysyisin, että mistähän voisi ostaa noita muotteja, kukka,lehti ym. aiheita, joita voi sitten laittaa kakun päälle? Kiitos jo etukäteen tiedosta!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauniista sanoistasi! <3 Itse olen tilannut muotteja mm. nästä liikkeistä: http://www.confetti.fi/ ja http://leipurinputiikki.fi/. Lisäksi näitä löytyy mm. Kärkkäiseltä ja isoimmista tavarataloista :)

      Poista
  2. Ihania kakkuja ja leipomuksia sinulla täällä blogissasi! Kiitos, kun muistutit minua tästä! Jäin lukijaksesi =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krisse! <3 Harvakseeltaan päivitän tätä blogia, mutta aina silloin tällöin kumminkin :) Kiva kun liityitl ukijakseni!

      Poista

Kommentit ilahduttavat aina suuresti, joten jätä käynnistäsi merkki!