Tämän kakun kuorruttamisessa päätin 
toteuttaa ideaani yhdistää erivärisiä marsipaaneja. 
Rajapinnat jätin 
siistiksi, mutta halutesssa niitä voi rikkoa, jolloin raja on 
häilyvämpi.
Kakun toisessa välissä oli suklaatäyte tummasta suklaasta, toisessa valkosuklaasta.
Suklaatäyte tummasta suklaasta: 
2 -2 ½ dl Flora Vispiä tai vispikermaa
100 g vaniljarahkaa (Sunnuntai)
130 g tummaa suklaata
1) Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon vaniljarahka.
2) Sulata suklaa mikrossa miedolla lämmöllä tai vesihauteessa. Lisää vaahdon joukkoon ja sekoita tasaiseksi.
3) Levitä kostutetun pohjan päälle.
Suklaatäyte valkosuklaasta:
Korvaa ohjeen tumma suklaa valkosuklaalla.
Kuorrutus ja koristelu:
voikreemi
noin 50 g valkoista marsipaania
noin 100 g keltaista marsipaania
noin 300 g punaista marsipaania
helmiäissuihketta
marsipaanikukkia
1) Painele valkoinen marsipaani ympyrän 
muotoiseksi palaksi. Tee keltaisesta marsipaanista pötkylä ja kierrä se 
valkoisen marsipaanin ympärille. Tee punaisesta marsipaanista pötkylä ja
 kierrä se keltaisen marsipaanin ympärille. 
2) Kauli massa leivinalustan päällä, 
siirrä varovaisesti  voikreemillä kuorrutetun kakun päälle. Leikkaa 
ylimääräinen marsipaani pitsaleikkurilla tms.
3) Suihkuta helmiäissuihketta kakun päälle ja koristele marsipaanikukilla.

Voi mitä ihanuuksia sinulla täällä, itsellä vielä piiitkä matka tuohon tasoon! :)
VastaaPoistaVoi kiitos Minna! <3 Nopeasti ne taidot karttuu ku näitä tekee! :)
Poista